Goedkope tafels voor klassiek interieur

Goedkope tafels voor restaurants

In een restaurant draait natuurlijk alles om lekker eten. Maar het oog wil ook wat! Een leuke omgeving, een smaakvol interieur en comfortabele meubels voegen iets toe aan een culinaire avond. Daar hoeft een horecaondernemer echter niet veel voor te investeren. Fahmy & Fahmy levert mooie, goedkope tafels voor gelegenheden waar de nadruk ligt op een complete, aangename, heerlijke, mooie avond uit!

Chique, goedkope tafels

Onze meubels worden in een Egyptisch atelier vervaardigd, en hebben daardoor een bijna vanzelfsprekende exotische uitstraling. Echte vakmensen werken daar dagelijks aan kwaliteit, degelijkheid en comfort. Bovendien zijn de productiekosten in Egypte aanzienlijk lager dan in Nederland het geval zou zijn, waardoor wij in staat zijn goedkope tafels in grote oplagen te leveren.

Showroom en magazijn

Onze showroom en het magazijn van Fahmy & Fahmy zijn gevestigd in Mariahout, in Brabant. Daar zijn goedkope tafels, stoelen, bars, spiegels, ornamenten, balustrades, deuren en kasten te bezichtigen op afspraak. U kunt daarvoor bellen met +31 (0)620 424 845, of mailen naar info@fahmyenfahmy.nl. U bent van harte welkom.