Goedkope lampen

Fahmy & Fahmy levert al jaren originele en opvallende interieuronderdelen aan horecaondernemers, particulieren en stylisten. Het aanbod varieert van stoelen, tafels, bureaus en bars in barok stijl, tot opvallende deuren, poorten, sierlijke spiegels, fraaie schilderijen en goedkope lampen.

Goedkope accessoires, zoals lampen, curiosa, spiegels en versiersels zijn in onze showroom en in ons magazijn volop verkrijgbaar. Wanneer meubels niet voorradig zijn worden deze in onze Egyptische werkplaats op maat gemaakt.

Goedkope sfeermakers: klassieke lampen

Kroonluchters en sierlijke wandlampen geven een interieur direct een huiselijke, warme, aantrekkelijke sfeer. Voor een horecagelegenheid is dat dus een eenvoudige, betaalbare oplossing, maar ook voor huiskamers en eetkamers bieden goedkope lampen van Fahmy & Fahmy die klassieke uitstraling.

Contact

Voor informatie of een afspraak mail naar info@fahmyenfahmy.nl, of bel met +31 (0)620 424 845. U bent natuurlijk van harte welkom om onze collectie te komen bekijken, en wij staan u graag te woord.