Barok stoelen voor horeca en particulieren

Barok stoelen voor horeca

Steeds vaker zien we weer die klassieke stijlen in restaurants en cafés. Het meubilair heeft daar uiteraard een groot aandeel in. Barok stoelen geven een horecagelegenheid een ouderwets, gezellige, huiselijke uitstraling. Een stijlvolle sfeer die dankzij het vakmanschap van Fahmy & Fahmy eenvoudig te creëren en te bestellen is. En bovendien betaalbaar is!

Bestellen van barok stoelen

Wij laten de barok stoelen en goedkope tafels vervaardigen door onze vakmensen in Egypte. Op die manier weten wij, zonder concessies te doen in kwaliteit, de productiekosten laag te houden, en de meubelen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Daarvan hebben inmiddels veel horecaondernemers al geprofiteerd. Maar ook particulieren doen graag een beroep op onze expertise.

Meer meubels…

Naast de ruime collectie barok stoelen, barok tafels, banken en bureaus vindt u bij Fahmy & Fahmy ook een indrukwekkende verzameling spiegels, lampen en schilderijen. Eigenlijk alles om van uw horecabedrijf of van uw woonkamer een opvallende, sfeervolle ruimte te maken. Maakt u gerust eens een afspraak om onze collectie te komen bekijken.