Bar kopen - Stijlvolle, maar goedkope bar

Bar kopen

Voor wie een horecaonderneming gaat beginnen, of een bestaande onderneming drastisch wil vernieuwen is het kopen van een bar een van de meest essentiële acties. De stijl van een café of restaurant begint vaak bij de keuze voor een bar. Het kopen van een dergelijk meubel wordt vaak gezien als een grote investering, maar bij Fahmy & Fahmy hoeft dat echt niet het geval te zijn.

Goedkope bar van uitstekende kwaliteit

Een goedkope bar zegt bij Fahmy & Fahmy helemaal niets over de kwaliteit ervan. In tegendeel. Het zegt iets over de betaalbaarheid van onze producten. In ons atelier in Egypte worden meubels tegen relatief lage productiekosten vervaardigd. Echte vakmensen zijn daar dagelijks actief in het maken van stijlvolle bars, bureaus en ornamenten. Dat maakt een bar kopen voor u extra aantrekkelijk.

Voorbeelden en tevreden klanten

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor een goedkope bar kunt u online een aantal voorbeelden bekijken. Maar Fahmy & Fahmy is ook actief in het vervaardigen en leveren van lambrisering, opvallende deuren, tafels, stoelen en curiosa voor de horecabranche en voor particulieren. Voor informatie of een afspraak kunt u mailen naar info@fahmyenfahmy.nl, of bellen met +31 (0)620 424 845. Wij staan u graag te woord.